Feestjes

Iets te vieren?

Of je nu op zoek bent naar een activiteit in Zeeland voor een vrijgezellenfeest, teamuitje, vrienden- of familiedag, in Grand Café Het Postkantoor in Goes kun je terecht voor een dag vol food, drinks & fun!

Indoor barbecue

Tijdens de indoorbarbecue zit je met z’n allen gezellig rond de barbecuetafel. Een avond heerlijk borrelen en eten, terwijl iedereen z’n eigen vlees bereidt. Voor vegetariërs is er een BBQ Veggie en voor kinderen zijn er kleine porties beschikbaar. Bekijk alle BBQ Specials.

Jeu de boules

Wie is de beste jeu-de-bouler van de groep? Ontdek het met een potje op de jeu de boules-baan in Het Postkantoor! Tijdens het spel kun je drankjes en snacks bestellen voor extra gezelligheid. Bekijk hier onze prijzen. Wij zijn benieuwd hoe goed jouw hand-oogcoördinatie blijft na een paar drankjes… 😉

Biertafels

Niet meer wachten tot de bediening langskomt: aan een biertafel kun je zelf je biertjes tappen. Kies aan de bar zelf het tegoed voor op het pasje. Hiermee tap je je eigen biertjes aan de biertafel. Pasje leeg? Dan kun je deze aan de bar weer opwaarderen. Bier halen voor de hele groep was nog nooit zo makkelijk geweest.

Restaurant en terras

In Het Postkantoor geniet je van een heerlijke lunch, diner en borrel met een Italiaans tintje. Met ruime keuze uit pasta’s en pizza’s – en als dessert natuurlijk tiramisu of panna cotta. Schuif aan in het sfeervolle binnenrestaurant of neem plaats op één van de twee grote terrassen. Het terras aan de voorkant kijkt uit op de Grote Markt en het stadhuis, het terras aan de achterkant is meer beschut en intiem. Je kunt ook een gedeelte van het restaurant afhuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw feestje? Bel direct met +31 113 232 322 od mail naar sales@amadore.nl.